Instrucțiuni

Instalarea gardului tău

O echipă de doi oameni este suficientă pentru instalarea gardului tău iar instrucțiunile noastre iau în calcul toate modalitățile de ancorare.

Curățarea petelor dificile

De cele mai multe ori, gardurile noastre se curăță doar cu apă și detergent, iar atunci când apar pete dificile, există mereu o metodă eficientă de curățare. 

PatăProdus de curățareMetodă de curățare
Grăsime, ulei de mașină, silicon, ceară, asfalt, smoală, creion coloratAlcool industrial Curăță tot până la suprafață cu un șpaclu de plastic. Folosind o cârpa moale, aplică alcool tehnic peste pată și șterge. Încearcă să nu apeși foarte tare. Clătește cu apă curată.
Gumă de mestecat, vopsea, cernealăTrichlorethilenaFolosind o cârpa moale, pune lichidul de curățat pe pată și șterge. Încearcă să nu apeși foarte tare. Clătește cu apă curată.
Pete de ruginăAcid OxalicAplică acid oxalic cu o pensulă cu părul moale, după care șterge cu o cârpă umedă. Clătește cu apă curată.
Alte pete dificileDiluant pentru lacuriÎmbibă o bucată de carpă cu diluantul și curăță petele energic. Clătește cu apă curată.

Certificate

Știai că profilele PVC din care sunt confecționate gardurile noastre sunt foarte rezistente la foc? Asta pentru că, spre deosebire de alte materiale plastice, acest material conține peste 50% clor.

Dacă, printr-o întâmplare foarte neobișnuită, gardul ar lua foc, materialul PVC emite un gaz numit clorură de hidrogen atunci când este expus la flăcări. Acest gaz încetinește reacția de combustie, adică focul nu se va răspândi rapid, deoarece gazul ține oxigenul departe de suprafața gardului.

Plus, acest gaz are un miros foarte neplăcut, ceea ce înseamnă că vei putea detecta rapid dacă se întâmplă ceva, mult înainte de a deveni o situație periculoasă.

Program de lucru
Luni – Vineri | 09:00 – 18:00

SPECTRUM CONSTRUCT SRL

CUI: RO17556303
Reg. Com: J40/8294/2005