Avantajele gardurilor din PVC

Opțiunea elegantă și durabilă

Paleta largă de avantaje oferite este motivul pentru care gardurile din PVC sunt preferate în aproape toate domeniile.

play video

Descoperă avantajele

Domenii de utilizare multiple

Rezidențial

Comercial

Parcuri și spații publice

Împrejmuiri terase și zone expoziționale

Durabilitate

Conceput să reziste tuturor intemperiilor, gardul tău din PVC va arăta la fel ca în prima zi chiar și peste 25 de ani.

Întreținere fără efort

Singura întreținere necesară este spălarea gardului tău, orice pată fiind eliminată cu ușurință.

Personalizare extinsă

Pentru o împrejmuire estetică și eficientă, gardurile noastre pot fi personalizate atât pe înălțime, cât și pe lățime.

Siguranță fizică

Fără cuie, așchii sau muchii ascuțite, cu gardurile noastre ai încrederea că familia ta este mereu în siguranță în preajma lor.

Întrebări frecvente

Gardurile din PVC livrate de noi sunt durabile pe termen lung. Practic, materialul și componentele acestuia sunt garantate pe viață. Montat corect, un gard din PVC își va păstra calitățile estetice și soliditatea indiferent de perioada de timp și condițiile climatice în care se găsește.

Componentele de dioxid de titan și alți compusi îl fac imun la razele ultraviolete, de aceea și din punctul de vedere al „îmbătrânirii” materialului, gardurile sunt garantate pe viață.

Nu. Pentru a avea un gard aspectuos și curat nu trebuie decat un furtun cu apa si eventual detergent pentru îndepărtarea petelor. Pentru mai multe detalii consultați Intreținerea PVC.

Spre deosebire de alte materiale din PVC care sunt afectate de temperaturi scăzute, componentele speciale (aditivii) ale PVC-ului folosit la garduri îl fac să reziste foarte bine la diferențele de temperatură. Gardurile din PVC își păstrează forma și flexibilitatea între -35 și + 60° Celsius.

În condiții de umiditate prelungită, pot apărea mucegaiuri care se pot îndepărta foarte ușor prin spălarea cu detergent obișnuit și apă, în care se adaugă praf de bicarbonat de sodiu.

Stâlpii care sunt montați în pământ, în “fundații izolate”, sunt cimentați ca orice stâlp de gard. Nu este necesară cimentarea în interiorul stâlpului mai sus de nivelului solului. Stâlpii sunt dimensionați astfel încât susțin panourile la vânturi extrem de puternice (chiar și la uraganele din SUA). Materialul în sine oferă flexibilitate stâlpului astfel încât, la vânturi extrem de puternice, stâlpii (și inclusiv panourile) se vor flexa puțin, atât cât să diminueze impactul vântului. Avantajul stâlpilor din PVC față de cei din lemn sau metal este faptul că aceștia nu vor putrezi sau rugini la nivelul solului, cum se întamplă în cazul celor din urmă.

Gama de modele este nelimitată. Nu exista practic nici un model de gard tradițional care să nu poată fi reprodus de gardurile din PVC. Imaginația este singura limită a variantelor pe care le putem produce.

Da. Pentru fiecare model de gard se pot fabrica porți pietonale și porți auto (batante și culisante, care pot fi automatizate).

Gardurile noastre din PVC sunt fabricate dintr-un material foarte rezistent la lovituri în condiții normale. Bineînteles că o lovitură cauzată de impactul cu o mașină sau un tractor poate produce daune.

Înălțimea maximă “standard” a unui gard din PVC este de 180 cm. Garduri mai înalte se pot face la comandă.

Te-ai convins?

Descoperă catalogul nostru de produse și alege modelul ideal pentru proprietatea ta.

Program de lucru
Luni – Vineri | 09:00 – 18:00

SPECTRUM CONSTRUCT SRL

CUI: RO17556303
Reg. Com: J40/8294/2005