Image

despre noi

După o experiență combinată de peste 13 ani în SUA și Canada, noi, partenerii firmei Spectrum Construct, ne-am decis să aducem în anul 2005 gardurile PVC în România. La vremea aceea ziarele au scris "O nouă modă, gardurile din PVC care rezista în timp, nu se decolorează, nu au nevoie de întreținere..." și se dovedește, după mai bine de 15 ani, ca au avut dreptate. Din ce în ce mai mulți oameni vor aceste garduri. Am onorat peste 900 de comenzi fabricând și instalând peste 165 km de gard în România și în alte opt țări din Europa.

Totul a inceput la Construct Expo in mai 2005. Acolo au fost expuse, pentru prima oara in Romania, gardurile din PVC. Intentia noastra, cand ne-am decis sa participam la expozitie (in aprilie 2005), a fost sa testam gradul de acceptare a acestui produs a pieței din România. In functie de "feedback", urma sa organizam importuri pe grupaj de comenzi. Am fabricat mostre (Wayside Fence, Bayshore NY) pe care le-am adus cu avionul, "just in time" pentru expozitie. Era cat pe ce sa nu avem unde sa le expunem. Nu mai era niciun stand liber cand am contactat organizatorul. Pana la urma l-am convins sa ne dea un spatiu verde la intersectia a doua alei.

Raspunsul a fost coplesitor, lumea venea cu numerar la expozitie voind sa achite avansul, chiar daca livrarea era promisa pentru lunile octombrie-noiembrie. Aceasta a creat o situatie hilara, noi nici macar nu aveam facturier (pe vremea aceea se folosea facturierul imprimat de firme specializate, cu numarul de factura inregistrat....) de unde sa luam facturier in cele cinci zile cat a durat expozitia? Atunci am hotarat sa fabricam gardurile in Romania! Am facut o lista cu comenzi potentiale, rugand oamenii sa revina in luna august. Cred ca multi au crezut ca este ultima oara cand ne vad... nu tu facturier, nu tu sediu, nu tu showroom, nu tu depozit, nu tu fabrica... nu aveam nici macar spatiu sa depozitam exponatele la inchiderea expozitiei. Chiar dupa inchiderea expozitiei (in cele trei zile de gratie acordate pentru dezafectarea standurilor) am gasit de inchiriat un spatiu pentru birou si showroom, la Complex Expo Construct, pe bd. Timisoara, Drumul Taberei. Si o hala de aprox. 320mp in Chiajna, unde am inceput sa aranjam fabrica.

Si in luna august 2005 am fost gata de productie, cu showroom, utilaje, stoc de materiale. And as they say: "The rest is history!"

In anul 2008 ne-am mutat (in aceasi locatie) intr-o hala mai mare, peste 900 mp iar in 2019 ne-am mutat din nou, de data asta in locatia noastra, constructie noua in Bistrita unde avem peste 2.500 mp pentru fabrica si depozitare.

parteneri

ing. Daniel Soiman

Niciodata nu ai a doua sansa sa mai faci prima impresie!

Catalin Bude

Un lucru bine făcut te recomanda; perfect facut, te scoate in evidenta!fabrica și depozitul

Image
Image
Image

analiză rapidă a cererii

Suntem alaturi de clientii nostri din momentul in care ne contacteaza cu dorinta de a face din procurarea gardului o experienta frumoasa. Condusi de motoul “Nu ai niciodata a doua sansa sa faci prima impresie” dorim ca frumuseatea casei dumneavoastra sa inceapa de la poarta, adica de la gard. O casa frumoasa merita o imprejmuire la fel de frumoasa. Noi suntem aici sa va ajutam sa alegeti ce vi se potriveste mai bine.

MASINI SI UTILAJE PENTRU FABRICARE

Datorita tehnologizarii liniilor de productie, putem fabrica, orice model din gama noastra de garduri in termen de cateva zile de la comanda ferma. Avem in dotare doua freeze CNC, o masina de gravat cu laser CNC, doua fierastraie radiale si doua circulare de mare capacitate, doua masini de gaurit CNC si un “notcher” pneumatic de mare capacitate. Putem spune, fara nicio ezitare, ca suntem printre cele mai dotate fabrici de garduri PVC din Europa. Datorita acestui lucru, putem executa rapid atat garduri de dimensiuni “standard” cat si de dimensiuni atipice, lucru pe care nu-l poate realiza nimeni altcineva din zona.

materiale mereu în stoc

In decursul ultimilor 15 ani de cand suntem in Romania, am inteles cerintele pietii si ne straduim sa avem pe stoc suficient material pentru fabricarea celor mai solicitate modele. Depozitul nostru are o suprafata de 1.800 mp unde, pe rafturi de inaltime 4,0m stocam, in conditii optime, gata de folosit, profilele din care fabricam gardurile.

livrare și instalare rapidă

Ne straduim si reusim sa livram orice gard in cateva zile de la data ferma a comenzii. Pentru instalare avem instructiuni de montaj asa incat incurajam clientii sa monteze gardurile fie singuri, fie cu o echipa de constructori locali.