Despre noi

Experți ai gardurilor din PVC

Încă din anul 2005, suntem singura companie din România specializată în proiectarea și fabricarea la comandă a gardurilor din PVC.

18

ani de experiență

187.000+

metri de garduri fabricate

500+

clienți mulțumiți

Garanția noastră

Toate produsele noastre beneficiază de o garanție de 25 de ani și suntem siguri că gardul tău va arăta ca nou încă alți 25 de ani de la expirarea ei.

Certificări

Certificările obținute și apartenența la American Fence Association validează faptul că respectăm cu strictețe normele de calitate ale produselor noastre.

Consultanță în proiectare

Îți oferim sfaturi și idei pentru ca gardul tău să fie perfect adaptat caracteristicilor proprietății tale și îți suntem alături oricât timp ai nevoie pentru a fi sigur că ai luat decizia corectă.

Utilaje performante

Având una dintre cele mai bine dotate fabrici de profil din Europa, putem executa rapid atât garduri de dimensiuni standard cât și de dimensiuni personalizate.

Stocuri suficiente

Cu un depozit de 1.800 m2, avem permanent în stoc toate tipurile de materiale necesare pentru a fabrica gardul pe care îl dorești.

Livrare rapidă

În câteva zile de la comanda fermă, îți livrăm gardul împreună cu instrucțiunile de instalare, astel că îl poți monta singur sau cu ajutorul unei echipe locale.

Povestea noastră a început în anul 2005, atunci când Daniel Șoiman a decis să introducă pe piața din România gardurile din PVC, după o experiență de 13 ani în acest domeniu, acumulată în Statele Unite ale Americii.

La scurt timp i s-a alăturat Cătălin Bude, având la rândul său o experiență de 7 ani obținută în Canada, și împreună au dezvoltat singura companie românească specializată în proiectarea și fabricarea la comandă a gardurilor din PVC, deservind atât persoane fizice cât și companii.

Am investit continuu în capacitatea și performanța tehnologică, însă succesul nostru izvorăște nu doar din calitatea produselor pe care le realizăm, ci și din modul în care înțelegem să tratăm relațiile cu clienții noștri.

Înțelegând importanța proiectelor pe care aceștia doresc să le realizeze, punem preț pe satisfacția lor oferind consiliere în etapa de proiectare și suport în etapa de instalare, pentru a ne asigura că visele lor se materializează întru tocmai. 

Suntem mândri de calitatea produselor noastre și, drept dovadă, stă faptul că nu am primit nicio reclamație din partea niciunuia dintre clienții noștri de la înființare și până astăzi.

Echipa managerială

Daniel Șoiman

Director general

Cătălin Bude

Director general adjunct

Program de lucru
Luni – Vineri | 09:00 – 18:00

SPECTRUM CONSTRUCT SRL

CUI: RO17556303
Reg. Com: J40/8294/2005