Cum cumperi

Primul pas este transmiterea solicitării tale pe care o poți face prin intermediul formularului din pagina de contact, ori prin email sau telefon. Vom avea nevoie de o schiță sumară a proiectului tău și să știm modelul sau modelele de gard pe care ți le dorești. Schița trebuie să evidențieze perimetrul gardului, înălțimea sa, amplasarea și dimensiunea porților și, dacă este cazul, panta curții. 

După ce aflăm aceste informații, îți vom transmite o ofertă personalizată cerințelor tale, în termen de cel mult 5 zile lucrătoare.

În baza unei comenzi ferme care se traduce prin plata unui avans reprezentând jumătate din valoarea gardului, vom începe fabricarea acestuia, proces ce va dura cel mult 2 săptămâni.

Vom împacheta elementele gardului împreună cu instrucțiunile de instalare și, după confirmarea plății finale, vei putea ridica personal gardul de la fabrica noastră din Bistrița sau ți-l putem expedia noi.

Dacă alegi să ți-l expediem noi, termenul de livrare este in jur de 4 zile lucratoare iar costul este determinat de dimeniunea/ greutatea coletelor și distanța transportului și va fi ofertat de către firma de curierat.

Te-ai convins?

Descoperă catalogul nostru de produse și alege modelul ideal pentru proprietatea ta.

Program de lucru
Luni – Vineri | 09:00 – 18:00

SPECTRUM CONSTRUCT SRL

CUI: RO17556303
Reg. Com: J40/8294/2005